ūüõĽ GRATIS FRAKT I SVERIGE + 50% RABATT IDAG

Användarvillkor

√ĖVERSIKT

Denna webbplats/applikation drivs av fesnerstockholm.com-teamet. Genom hela webbplatsen/applikationen hänvisar termerna "vi", "oss" och "vår" till fesnerstockholm.com-teamet.fesnerstockholm.com erbjuder denna webbplats/applikation till dig, användaren, inklusive all information, verktyg och tjänster som finns tillgängliga från denna webbplats, förutsatt att du accepterar alla villkor, policyer och meddelanden som anges här.

Genom att bes√∂ka v√•r webbplats och/eller k√∂pa n√•got fr√•n oss deltar du i v√•r "tj√§nst" och samtycker till att vara bunden av f√∂ljande villkor ("ALLM√ĄNNA VILLKOR", "Villkor"), inklusive de ytterligare villkor och policyer som h√§nvisas till h√§ri och/eller √§r tillg√§ngliga via hyperl√§nk. Dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR g√§ller f√∂r alla anv√§ndare av webbplatsen, inklusive men inte begr√§nsat till anv√§ndare som √§r webbl√§sare, leverant√∂rer, kunder, s√§ljare och/eller inneh√•llsbidragsgivare.

L√§s dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR noggrant innan du bes√∂ker eller anv√§nder v√•r webbplats/applikation. Genom att bes√∂ka eller anv√§nda n√•gon del av webbplatsen samtycker du till att vara bunden av dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR. Om du inte samtycker till alla villkor i detta avtal f√•r du inte bes√∂ka webbplatsen/applikationen eller anv√§nda n√•gra tj√§nster. Om dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR betraktas som ett erbjudande, √§r acceptansen uttryckligen begr√§nsad till dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR.


Alla nya funktioner eller verktyg som l√§ggs till i den aktuella butiken omfattas ocks√• av de ALLM√ĄNNA VILLKOREN. Du kan n√§r som helst se den senaste versionen av de ALLM√ĄNNA VILLKOREN p√• den h√§r sidan. Vi f√∂rbeh√•ller oss r√§tten att uppdatera, √§ndra eller ers√§tta n√•gon del av dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR genom att publicera uppdateringar och/eller √§ndringar p√• v√•r webbplats/applikation. Det √§r ditt ansvar att regelbundet kontrollera denna sida f√∂r √§ndringar. Din fortsatta anv√§ndning av eller √•tkomst till webbplatsen/applikationen efter publicering av eventuella √§ndringar inneb√§r att du godk√§nner dessa √§ndringar.

AVSNITT 1 - VILLKOR F√ĖR ONLINEBUTIKEN

Genom att godk√§nna dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR f√•r du inte anv√§nda v√•ra produkter f√∂r olagliga eller obeh√∂riga √§ndam√•l, och du f√•r inte heller bryta mot n√•gra lagar i din jurisdiktion (inklusive men inte begr√§nsat till upphovsr√§ttslagar) n√§r du anv√§nder tj√§nsten.
Du får inte överföra maskar eller virus eller kod av destruktiv natur.
En överträdelse eller ett brott mot något av villkoren kommer att leda till omedelbar uppsägning av dina tjänster.

AVSNITT 2 - ALLM√ĄNNA VILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och av vilken anledning som helst neka någon att använda tjänsten.
Du förstår att ditt innehåll (exklusive kreditkortsuppgifter) kan överföras okrypterat och inkluderar (a) överföringar över olika nätverk; och (b) ändringar för att uppfylla och anpassa sig till de tekniska kraven för anslutna nätverk eller enheter. Kreditkortsuppgifter krypteras alltid vid överföring via nätverk.
Du samtycker till att inte reproducera, duplicera, kopiera, sälja, återförsälja eller utnyttja någon del av Tjänsten, användning av Tjänsten eller tillgång till Tjänsten eller någon kontakt på webbplatsen/applikationen genom vilken Tjänsten erbjuds utan uttryckligt skriftligt tillstånd från oss.
De rubriker som används i detta Avtal är endast till för att underlätta och kommer inte att begränsa eller på annat sätt påverka dessa Villkor.

AVSNITT 3 - INFORMATIONENS RIKTIGHET, FULLST√ĄNDIGHET OCH AKTUALITET

Vi är inte ansvariga om information som görs tillgänglig på denna webbplats inte är korrekt, fullständig eller aktuell. Materialet på denna webbplats tillhandahålls endast för allmän information och bör inte åberopas eller användas som enda grund för att fatta beslut utan att konsultera primära, mer korrekta, fullständiga eller aktuella informationskällor. All förlitan på materialet på denna webbplats sker på egen risk.
Denna webbplats kan innehålla viss historisk information. Historisk information är nödvändigtvis inte aktuell och tillhandahålls endast som referens. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra innehållet på denna webbplats, men vi har ingen skyldighet att uppdatera informationen på vår webbplats. Du samtycker till att det är ditt ansvar att övervaka ändringar på vår webbplats.

AVSNITT 4 - √ĄNDRINGAR AV TJ√ĄNSTER OCH PRISER.

Priserna för våra produkter kan komma att ändras utan föregående meddelande.
Vi förbehåller oss rätten att ändra eller avbryta tjänsten (eller någon del eller innehåll därav) när som helst utan föregående meddelande.
Vi är inte ansvariga gentemot dig eller någon tredje part för någon modifiering, prisändring, avstängning eller nedläggning av Tjänsten.

AVSNITT 5 - PRODUKTER ELLER TJ√ĄNSTER (om till√§mpligt).

Vissa produkter eller tjänster kan vara tillgängliga endast online via webbplatsen/applikationen. Dessa produkter eller tjänster kan ha begränsade kvantiteter och kan endast returneras eller bytas ut i enlighet med vår returpolicy.
Vi har gjort allt vi kan för att så exakt som möjligt visa färger och bilder av våra produkter som visas i butiken. Vi kan inte garantera att visningen av någon färg på din datorskärm kommer att vara korrekt.
Vi förbehåller oss rätten, men har ingen skyldighet, att begränsa försäljningen av våra produkter eller tjänster till någon person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan utöva denna rättighet från fall till fall. Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet produkter eller tjänster som vi erbjuder. Alla beskrivningar av produkter eller produktpriser kan ändras när som helst utan föregående meddelande, efter vårt eget gottfinnande. Vi förbehåller oss rätten att när som helst upphöra med en produkt. Alla erbjudanden om en produkt eller tjänst på denna webbplats är ogiltiga där det är förbjudet.
Vi garanterar inte att kvaliteten på produkter, tjänster, information eller annat material som du köper eller erhåller kommer att uppfylla dina förväntningar, eller att eventuella fel i tjänsten kommer att korrigeras.

AVSNITT 6 - NOGGRANNHET I FAKTURERINGS- OCH KONTOINFORMATION.

Vi förbehåller oss rätten att neka alla beställningar som du gör hos oss. Vi kan begränsa eller avbryta köpta kvantiteter per person, per hushåll eller per beställning efter eget gottfinnande. Dessa begränsningar kan gälla för beställningar som görs av eller under samma kundkonto, samma kreditkort och/eller beställningar som använder samma fakturerings- och/eller leveransadress. Om vi ändrar eller annullerar en beställning kan vi försöka meddela dig genom att kontakta den e-postadress och/eller faktureringsadress/telefonnummer som angavs när beställningen gjordes. Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller förbjuda beställningar som, enligt vår bedömning, verkar vara placerade av återförsäljare, återförsäljare eller distributörer.

Du samtycker till att tillhandahålla aktuell, fullständig och korrekt inköps- och kontoinformation för alla inköp som görs i vår butik. Du samtycker till att uppdatera ditt konto och annan information, inklusive din e-postadress och kreditkortsnummer och utgångsdatum, så snart som möjligt så att vi kan slutföra dina transaktioner och kontakta dig om det behövs.

Se vår returpolicy för mer information.

AVSNITT 7 - VALFRIA VERKTYG

Vi kan ge dig tillgång till verktyg från tredje part över vilka vi inte har någon översikt, kontroll eller input.
Du bekräftar och godkänner att vi ger tillgång till sådana verktyg "i befintligt skick" och "som tillgängliga" utan några garantier, framställningar eller villkor av något slag och utan något stöd. Vi ska inte på något sätt hållas ansvariga för några konsekvenser av eller i samband med din användning av valfria verktyg från tredje part.
All användning av valfria verktyg som tillhandahålls via webbplatsen sker helt på egen risk och efter eget gottfinnande och du bör se till att du känner till och godkänner de villkor enligt vilka verktygen tillhandahålls av den relevanta tredjepartsleverantören.
Vi kan ocks√• i framtiden komma att erbjuda nya tj√§nster och/eller funktioner via webbplatsen/applikationen (inklusive lansering av nya verktyg och resurser). S√•dana nya funktioner och/eller tj√§nster kommer ocks√• att omfattas av dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR.


AVSNITT 8 - L√ĄNKAR TILL TREDJE PART

Visst innehåll, vissa produkter och tjänster som är tillgängliga via vår tjänst kan innehålla material från tredje part.
Tredjepartslänkar på denna webbplats kan leda dig till tredjepartswebbplatser som inte är anslutna till oss. Vi är inte ansvariga för att undersöka eller utvärdera innehållet eller riktigheten och vi garanterar inte och är inte ansvariga eller ansvariga för något material eller webbplatser från tredje part eller något annat material, produkter eller tjänster från tredje part.
Vi ansvarar inte för eventuella skador eller förluster i samband med köp eller användning av varor, tjänster, resurser, innehåll eller andra transaktioner som görs i samband med tredje parts webbplatser. Läs den tredje partens policyer och praxis noggrant och se till att du förstår dem innan du inleder någon transaktion. Klagomål, anspråk, problem eller frågor om produkter från tredje part ska riktas till den tredje parten.

AVSNITT 9 - ANV√ĄNDARKOMMENTARER, FEEDBACK OCH ANDRA BIDRAG

Om du skickar vissa specifika bidrag på vår begäran (till exempel tävlingsbidrag) eller skickar kreativa idéer, förslag, förslag, planer eller annat material utan en begäran från oss, vare sig online, via e-post, via post eller på annat sätt (gemensamt "kommentarer"), godkänner du att vi kan redigera, kopiera, publicera, distribuera, översätta och på annat sätt använda i något medium, när som helst och utan begränsning, alla kommentarer du överför till oss. Vi är inte och kommer inte att vara skyldiga (1) att hålla några kommentarer konfidentiella, (2) att betala en avgift för några kommentarer eller (3) att svara på några kommentarer.
Vi kan, men √§r inte skyldiga att, √∂vervaka, redigera eller ta bort inneh√•ll som vi efter eget gottfinnande anser vara olagligt, st√∂tande, hotfullt, √§rekr√§nkande, √§rekr√§nkande, pornografiskt, obscent eller p√• annat s√§tt st√∂tande eller i strid med n√•gon parts immateriella r√§ttigheter eller dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR och BEST√ĄMMELSER.

Du samtycker till att dina kommentarer inte kränker någon tredje parts rättigheter, inklusive upphovsrätt, varumärke, integritet, personlighet eller annan personlig eller äganderätt. Du samtycker vidare till att dina kommentarer inte kommer att innehålla ärekränkande eller på annat sätt olagligt, kränkande eller obscent material eller innehålla datavirus eller annan skadlig kod som på något sätt kan påverka driften av tjänsten eller någon relaterad webbplats / applikation. Du får inte använda en falsk e-postadress, utge dig för att vara någon annan än du själv eller på annat sätt vilseleda oss eller tredje part om ursprunget till några kommentarer. Du är ensam ansvarig för alla kommentarer du gör och deras riktighet. Vi tar inget ansvar och åtar oss inget ansvar för kommentarer som publiceras av dig eller någon tredje part.

AVSNITT 10 - PERSONUPPGIFTER

Om du lämnar personuppgifter via butiken omfattas du av vår integritetspolicy.

AVSNITT 11 - FEL, FELAKTIGHETER OCH UTEL√ĄMNANDEN.

Ibland kan det finnas information på vår webbplats eller i tjänsten som innehåller typografiska fel, felaktigheter eller utelämnanden som kan relatera till produktbeskrivningar, priser, kampanjer, erbjudanden, fraktkostnader för produkter, transittider och tillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel, felaktigheter eller utelämnanden och att ändra eller uppdatera information eller avbryta beställningar om någon information i tjänsten eller på någon relaterad webbplats / applikation är felaktig när som helst utan föregående meddelande (inklusive efter att du har skickat din beställning).
Vi har ingen skyldighet att uppdatera, ändra eller förtydliga någon information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats/applikation, inklusive men inte begränsat till prisinformation, förutom vad som krävs enligt lag. Inget angivet uppdaterings- eller förnyelsedatum som tillämpas i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats/applikation ska tolkas som att någon information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats/applikation har ändrats eller uppdaterats.


AVSNITT 12 - F√ĖRBJUDEN ANV√ĄNDNING

Ut√∂ver andra f√∂rbud som anges i de ALLM√ĄNNA VILLKOREN √§r du f√∂rbjuden att anv√§nda webbplatsen eller dess inneh√•ll: (a) f√∂r olagliga √§ndam√•l; (b) f√∂r att uppmana andra att utf√∂ra eller delta i olagliga handlingar; (c) f√∂r att bryta mot internationella eller brittiska best√§mmelser, regler, lagar eller lokala f√∂rordningar; (d) f√∂r att bryta mot eller inkr√§kta p√• v√•ra immateriella r√§ttigheter eller andras immateriella r√§ttigheter; (e) f√∂r att trakassera, misshandla, f√∂rol√§mpa, skada, misskreditera, f√∂rtala, misskreditera, trakassera eller diskriminera p√• grundval av k√∂n, sexuell l√§ggning, religion, etnicitet, ras, √•lder, nationellt ursprung eller funktionshinder; (f) tillhandah√•lla falsk eller vilseledande information; (g) ladda upp eller √∂verf√∂ra virus eller n√•gon annan typ av skadlig kod som kommer eller kan anv√§ndas p√• ett s√§tt som p√•verkar funktionaliteten eller driften av Tj√§nsten eller n√•gon relaterad webbplats/applikation, andra webbplatser eller Internet; (h) att samla in eller sp√•ra andras personliga information; (i) f√∂r spam, phish, pharm, pretend, spider, crawl eller scrape; (j) f√∂r obscena eller omoraliska √§ndam√•l; eller (k) f√∂r att st√∂ra eller kringg√• s√§kerhetsfunktionerna i Tj√§nsten eller n√•gon relaterad webbplats/applikation, andra webbplatser eller Internet. Vi f√∂rbeh√•ller oss r√§tten att avsluta din anv√§ndning av Tj√§nsten eller n√•gon relaterad webbplats/applikation om du bryter mot n√•gon av de f√∂rbjudna anv√§ndningarna.


AVSNITT 13 - FRISKRIVNING FR√ÖN GARANTIER; BEGR√ĄNSNING AV ANSVAR

Vi garanterar inte att din användning av vår tjänst kommer att vara oavbruten, aktuell, säker eller felfri.
Vi garanterar inte att de resultat som kan erhållas från användningen av tjänsten kommer att vara korrekta eller tillförlitliga.
Du samtycker till att vi från tid till annan kan ta bort tjänsten på obestämd tid eller avbryta tjänsten när som helst, utan föregående meddelande till dig.
Du samtycker uttryckligen till att din användning av, eller oförmåga att använda, Tjänsten sker på egen risk. Tjänsten och alla produkter och tjänster som tillhandahålls till dig via tjänsten tillhandahålls (förutom vad som uttryckligen anges av oss) "som den är" och "som tillgänglig" för din användning, utan någon representation, garantier eller villkor av något slag, uttryckligt eller underförstått, inklusive eventuella underförstådda garantier eller villkor för säljbarhet, säljbar kvalitet, lämplighet för ett visst ändamål, hållbarhet, titel och icke-intrång.Under inga omständigheter ska vi, våra direktörer, tjänstemän, anställda, dotterbolag, ombud, entreprenörer, praktikanter, leverantörer, tjänsteleverantörer eller licensgivare hållas ansvariga för skador, förluster, anspråk eller direkta, indirekta, tillfälliga, straffrättsliga, särskilda eller följdskador av något slag, inklusive men inte begränsat till förlorad vinst, förlorad inkomst, förlorade besparingar, förlust av data, ersättningskostnader eller liknande skador, oavsett om de grundar sig på avtal, skadestånd (inklusive vårdslöshet), strikt ansvar eller annat som uppstår till följd av din användning av någon av tjänsterna eller produkterna som köps via tjänsten, eller för något annat krav som på något sätt är relaterat till din användning av tjänsten eller någon produkt, inklusive, men inte begränsat till, eventuella fel eller utelämnanden i något innehåll, eller förlust eller skada av något slag som uppstår till följd av användning av tjänsten eller något innehåll (eller produkt) som publiceras, överförs eller annars görs tillgängligt via tjänsten, även om det meddelats om möjligheten till det. Eftersom vissa stater eller jurisdiktioner inte tillåter uteslutning eller begränsning av ansvar för följdskador eller oförutsedda skador, är vårt ansvar i sådana stater eller jurisdiktioner begränsat till den maximala utsträckning som tillåts enligt lag.

ARTIKEL 14 - SKADESL√ĖSHET

Du samtycker till att ers√§tta, f√∂rsvara och h√•lla oss och v√•ra f√∂r√§ldrar, dotterbolag, n√§rst√•ende bolag, partners, tj√§nstem√§n, direkt√∂rer, agenter, entrepren√∂rer, licensgivare, tj√§nsteleverant√∂rer, underleverant√∂rer, leverant√∂rer, praktikanter och anst√§llda skadesl√∂sa fr√•n alla anspr√•k eller krav, inklusive rimliga advokatkostnader, som g√∂rs av tredje part p√• grund av eller som uppst√•r till f√∂ljd av din √∂vertr√§delse av dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR eller de dokument som de inneh√•ller genom h√§nvisning, eller ditt brott mot n√•gon lag eller en tredje parts r√§ttigheter.

AVSNITT 15 - AVSKILJBARHET

Om n√•gon best√§mmelse i dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR bed√∂ms vara olaglig, ogiltig eller inte verkst√§llbar, ska best√§mmelsen √§nd√• vara verkst√§llbar i den utstr√§ckning som till√•ts enligt till√§mplig lag, och den icke verkst√§llbara delen ska anses vara avskild fr√•n dessa VILLKOR, ett s√•dant beslut ska inte p√•verka giltigheten och verkst√§llbarheten av eventuella √•terst√•ende best√§mmelser.

ARTIKEL 16 - UPPS√ĄGNING

Parternas skyldigheter och ansvar som ingåtts före uppsägningsdatumet ska överleva uppsägningen av detta avtal för alla ändamål.
Dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR g√§ller om inte och tills de s√§gs upp av dig eller av oss. Du kan n√§r som helst s√§ga upp dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR genom att meddela oss att du inte l√§ngre vill anv√§nda v√•ra tj√§nster, eller n√§r du slutar anv√§nda v√•r webbplats.
Om du, efter eget gottfinnande, inte uppfyller, eller vi misst√§nker att du inte har uppfyllt, n√•got villkor eller n√•gon best√§mmelse i dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR, kan vi ocks√• s√§ga upp detta avtal n√§r som helst utan f√∂reg√•ende meddelande och du f√∂rblir ansvarig f√∂r alla belopp som ska betalas fram till och inklusive upps√§gningsdatumet; och/eller kan f√∂ljaktligen neka dig tillg√•ng till v√•ra tj√§nster (eller n√•gon del d√§rav).

ARTIKEL 17 - HELA AVTALET

V√•r underl√•tenhet att ut√∂va eller genomdriva n√•gon r√§ttighet eller best√§mmelse i dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR utg√∂r inte ett avst√•ende fr√•n s√•dan r√§ttighet eller best√§mmelse.
Dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR och eventuella policyer eller driftsregler som publiceras av oss p√• denna webbplats eller med avseende p√• Tj√§nsten utg√∂r hela avtalet och f√∂rst√•elsen mellan dig och oss och styr din anv√§ndning av Tj√§nsten och ers√§tter alla tidigare eller samtidiga avtal, kommunikation och f√∂rslag, muntliga eller skriftliga, mellan dig och oss (inklusive utan begr√§nsning eventuella tidigare versioner av de ALLM√ĄNNA VILLKOREN).
Eventuella tvetydigheter i tolkningen av dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR ska inte tolkas mot f√∂rfattaren.

AVSNITT 18 - TILL√ĄMPLIG LAG

När du slutför ditt köp visas ett kontoutdrag med "fesnerstockholm.com" och landskoden såsom "HK", "UK", etc. på betalningssidan och/eller ditt kortutdrag.
Alla inköp behandlas av vår respektive enhet i motsvarande land, vilket anges av landskoden på fakturautdraget, och omfattas av lokala lagar.


ARTIKEL 19 - √ĄNDRINGAR AV ALLM√ĄNNA VILLKOR

Du kan n√§r som helst granska den senaste versionen av de ALLM√ĄNNA VILLKOREN p√• denna sida.
Vi f√∂rbeh√•ller oss r√§tten att, efter eget gottfinnande, uppdatera, √§ndra eller ers√§tta n√•gon del av dessa ALLM√ĄNNA VILLKOR genom att publicera uppdateringar och √§ndringar p√• v√•r webbplats/applikation. Det √§r ditt ansvar att regelbundet kontrollera v√•r webbplats/applikation f√∂r √§ndringar. Din fortsatta anv√§ndning av eller √•tkomst till v√•r webbplats/applikation eller Tj√§nsten efter publicering av √§ndringar i dessa VILLKOR inneb√§r att du accepterar dessa √§ndringar.